Man die een doek gebruikt om een ​​werkoppervlak in een laboratorium schoon te maken.

De schoonmaak van uw laboratoria of clean room

Gezien de gevoeligheid van de activiteiten in uw laboratoria of clean room moet de schoonmaak worden uitgevoerd door bekwaam personeel dat zich nauwgezet houdt aan uw onderhoudsprotocol. Met Clean Power bent u zeker dat u in een schone en ordelijke omgeving kunt werken.

Ervaren en naar behoren opgeleid personeel.

Bestek op maat.

Constante opvolging en kwaliteitscontrole.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Het juiste personeel en materiaal

De schoonmaak van de ruimten van uw laboratoria of clean room moet bijdragen aan het goede verloop van de activiteiten die u er uitvoert. Daarom zijn onze professionele en ervaren medewerkers speciaal opgeleid en uitgerust met aangepaste kleding en producten en het juiste materiaal.

Specifieke schoonmaakservice

We maken altijd een nauwkeurig bestek op, rekening houdend met de beperkingen en eisen van uw laboratoria of clean room. De naleving van die vereisten door ons onderhoudsteam wordt voortdurend gecontroleerd door de Customer Happiness Manager die u is toegewezen.

Respect voor mens en milieu

We engageren ons er niet alleen toe om onze verplichtingen in het kader van de naleving van de geldende normen perfect na te komen, maar geven ook de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen.

De mens maakt schoon in een laboratorium.

Strenge onderhoudsvoorschriften

De hygiënevoorschriften voor laboratoria en clean rooms zijn streng en moeten nauwgezet worden nageleefd om op geen enkele manier het goede verloop van de lopende onderzoeks- en productieactiviteiten te verstoren.

Ervaren en naar behoren opgeleid personeel

In welke sector uw laboratoria of clean room ook actief is, het is belangrijk dat de ruimten waarvan de schoonmaak niet gewoon aan de laboranten wordt toevertrouwd, worden onderhouden door gespecialiseerd personeel dat daarvoor een specifieke opleiding heeft gevolgd en dat voorzien is van de gepaste werkkleding, producten en andere benodigdheden. Een beroep doen op een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf waarop u volledig kunt vertrouwen, is dan ook de logica zelve. Het personeel van Clean Power is beschikbaar om een opleiding te volgen over de omgeving, apparatuur en interne procedures van uw laboratoria of clean room.

Strikte naleving van het protocol

Elk laboratoria en elke clean room komt met beperkingen en eisen op het vlak van schoonmaak. We maken dus een bestek op dat rekening houdt met die voorwaarden en dat nauwgezet wordt nageleefd door ons onderhoudsteam ter plaatse. De Customer Happiness Manager, die u specifiek wordt toegewezen, zal de schoonmaakprestaties organiseren en voortdurend de kwaliteit ervan controleren. Bovendien worden die prestaties altijd uitgevoerd met de juiste schoonmaakproducten en ontsmettingsmiddelen.

Hoe verloopt de schoonmaak van uw laboratoria of clean room?

We maken samen een schoonmaakplan op met de onderhoudsfrequentie van de verschillende zones en onderdelen van uw laboratoria of clean room en van de aangrenzende ruimten, zoals de sanitaire voorzieningen, de kleedkamer voor het personeel, de wachtruimte voor uw eventuele bezoekers en de opslagruimte.

Een grondig onderhoud en een zorgvuldige ontsmetting, bijvoorbeeld op wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis, kunnen uiteraard ook worden opgenomen in uw contract of op aanvraag worden uitgevoerd. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina over eenmalige schoonmaakprestaties.

Neem contact met ons op

Aangezien u in een bijzonder specifieke sector actief bent, is het van cruciaal belang dat we over alle nodige informatie beschikken om een nauwkeurige offerte en een gedetailleerd bestek te kunnen opmaken. We verzoeken u dan ook om ons contactformulier in te vullen, zodat we u een oplossing op maat kunnen voorstellen.

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Reinigingsinstructies van een manager in een industriële ruimte.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor
een schoonmaak van uw laboratoria of clean room
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden