Vrouw maakt een professionele coworking-ruimte schoon.

De schoonmaak van coworkingruimten

Door het onderhoud van uw gedeelde kantoren uit te besteden en aan ons team van professionals toe te vertrouwen, wint u aan flexibiliteit en kwaliteit en verlaagt u uw kosten.

Frequentie en tijdstip naar keuze.

Toegewijde en ervaren professionals.

Schoonmaak afgestemd op de specifieke kenmerken van uw ruimten.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Flexibele organisatie

De gebruiksduur van coworkingruimten is veranderlijk. Deze flexibiliteit die u uw klanten biedt, vindt u ook bij ons. Ons team van professionals schikt zich naar uw eisen op het vlak van schoonmaakfrequentie en -tijden.

Alle focus op uw bedrijf

Door een beroep te doen op Clean Power, kunt u al uw energie in uw onderneming steken. Zo hoeft u geen tijd te verliezen aan het aanwerven en managen van een interne onderhoudsmedewerker. Bovendien bespaart u zich de personeelskosten en hoeft u geen schoonmaakproducten en -materiaal aan te schaffen.

Eenmalige prestaties

Heeft een van uw ruimten een opfrisbeurt nodig met het oog op verhuur? Kan de oprijlaan naar uw coworkingruimte of de omliggende tuin een onderhoudsbeurt gebruiken? We bieden ook eenmalige prestaties aan voor het onderhoud van uw gebouw en buitenruimten.

Respect voor mens en milieu

We engageren ons er niet alleen toe om onze verplichtingen in het kader van de naleving van de geldende normen perfect na te komen, maar geven ook de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen.

De mens maakt de ingang van een bedrijfsgebouw schoon.

Steeds aangename werkruimten

Voor elk bedrijf geldt dat de netheid van de kantoren van essentieel belang is voor het bedrijfsimago. Bij coworkingruimten worden de ruimten niet alleen intensiever gebruikt, maar kan het gebruik bovendien verschillen: sommige werkposten worden voltijds gebruikt, andere deeltijds. Nog andere werkposten worden zelfs gedurende bepaalde tijd helemaal niet gebruikt. Desondanks moeten ze er altijd brandschoon uitzien, zodat ze op elk moment klaar zijn voor gebruik door een of meerdere medewerkers die enkele uren, dagen of maanden een kantoor nodig hebben.

Meer flexibiliteit, minder kosten

Als eigenaar of manager is het uitbesteden van het onderhoud van uw coworkingruimten de ideale oplossing, en daar zijn minstens twee redenen van organisatorische en financiële aard voor.

Regelmaat en tijdstip naar keuze

Coworkingruimten zijn geen gewone kantoren. Zoals we daarnet al zeiden, kan het gebruik van deze ruimten verschillen doorheen de tijd. De gemeenschappelijke ruimten en de sanitaire voorzieningen moeten uiteraard regelmatig – meestal dagelijks – worden schoongemaakt, maar dat is dus niet per se noodzakelijk voor alle ruimten. U moet dan ook kunnen rekenen op een professioneel team dat de nodige flexibiliteit aan de dag kan leggen en dat tegemoet kan komen aan uw eisen op het vlak van regelmaat en tijdstip van de schoonmaak. Dat is precies wat we bij Clean Power bieden. U spreekt gewoon rechtstreeks uw Customer Happiness Manager aan, die voor de organisatie en de controle van de schoonmaakactiviteiten zal zorgen naargelang uw wensen.

Kostenbesparing

Door op ons een beroep te doen, hoeft u geen tijd te steken in het aanwerven en managen van een interne onderhoudsmedewerker. Bovendien bespaart u zich de personeelskosten (loon, werkgeversbijdragen, betaald verlof, arbeidsongevallenverzekering, enz.) en hoeft u geen – soms dure – schoonmaakproducten en -toestellen aan te schaffen.

De kosten voor het contract dat u met ons sluit, kunt u doorrekenen aan uw huurders, net zoals u dat doet met de huur en de andere kosten die u hen factureert.

De schoonmaak van uw kantoren in detail

Al ongeveer dertig jaar lang gaan wij prat op de topkwaliteit van onze prestaties. Concreet voeren onze professionele medewerkers de volgende taken uit:

  • zorgvuldig afstoffen: van het kantoormeubilair tot de werkoppervlakken, over de stoelen en fauteuils, we verliezen geen enkel detail uit het oog.
  • hygiëne van het werkmateriaal: we zorgen ervoor dat het materiaal dat u ter beschikking stelt van uw huurders grondig wordt ontsmet. Op die manier dragen we bij aan een gezonde werkplek.
  • onderhoud van de vloeren: we vegen of stofzuigen de vloeren, waarna we vloerbedekkingen die niet uit textiel bestaan nat reinigen. Zo garanderen we een brandschone werkomgeving.
  • ontsmetting van contactoppervlakken: deurgrepen, liftknoppen, leuningen en andere contactoppervlakken worden zorgvuldig onderhouden en ontsmet voor meer gemoedsrust.
  • voorbereiding van de vergaderzalen: we schikken de stoelen, maken de vuilbakken leeg, vullen eventueel de koffiemachines of dranken aan, zodat uw huurders efficiënter kunnen werken.
  • onberispelijk sanitair: we staan in voor het reinigen en desinfecteren van de sanitaire voorzieningen, inclusief lavabo’s, kranen, spiegels, toiletten en douches als die er zijn. We vullen ook regelmatig het toiletpapier, de handdoekjes en de zeep aan.

Eenmalige prestaties

Naast een onderhoudscontract volgens uw specifieke behoeften en op basis van een precies bestek kunnen we u ook eenmalige prestaties aanbieden voor het onderhoud van uw gebouw. Denk bijvoorbeeld aan de opfrissing van een of meerdere kantoren voordat u ze weer gaat verhuren (muren en plafonds verven, grondige reiniging van de vloerbekleding ...), maar ook aan het onderhoud van uw buitenruimten (oprijlaan, terras, tuin, enz.).

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie of een gedetailleerd bestek voor de schoonmaak van uw coworkingruimten of zit u met een vraag? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Twee mensen bespreken in een vergaderruimte.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor
de schoonmaak van uw coworkingruimten
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden