Glimlachende man schoonmaken in voedselwinkel.

De schoonmaak van uw winkel of showroom

Vergroot uw zakelijk succes door de schoonmaak van uw winkel(s) of showroom(s) toe te vertrouwen aan ons team van professionals. We doen er alles aan om te voldoen aan uw verwachtingen op het vlak van netheid, met het oog op een resultaat dat uw klanten zal geruststellen, hun vertrouwen in u zal versterken en hen aan u zal binden.

Onderhoudsmethode en -team op maat.

Naleving van de regels en normen.

Optimale klantervaring.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Elke sector zijn eigen regels

We passen de onderhoudsmethoden toe die eigen zijn aan de sector waarin u actief bent. Zo bent u zeker dat de geldende regelgeving met betrekking tot de hygiëne en veiligheid in uw winkel(s), supermarkt(en) of showroom(s) volledig wordt nageleefd.

De juiste producten en teams

We gebruiken altijd onderhoudsproducten en -materiaal die aangepast zijn aan het type oppervlak. Bovendien stellen we het geschikte team samen voor de schoonmaak van uw supermarkt, winkelnetwerk of showroom.

Een aangename omgeving

Elk hoekje van uw winkel of showroom, ongeacht of het toegankelijk is voor uw klanten of enkel voorbehouden is aan uw personeel, wordt zorgvuldig schoongemaakt. Zo kunt u uw klanten en medewerkers een stimulerende omgeving bieden.

Respect voor mens en milieu

Met het oog op de gezondheid van uw klanten en personeel geven we de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen om ook onze planeet te beschermen.

Manager geeft aan welk product het juiste is om in een winkel verantwoord schoon te maken.

Kies voor echte professionals in hun vak

Alleen een bedrijf met ervaring, knowhow, bekwaam personeel en geschikt materiaal zal u een kwalitatieve schoonmaak van uw winkel(s) of showroom(s) volgens de regels van de kunst en in alle veiligheid kunnen garanderen. Waarom, vraagt u? We zetten alle redenen graag even op een rijtje.

Aangepaste schoonmaakmethoden

De hygiëne- en veiligheidsvoorschriften verschillen van sector tot sector. En dat geldt dus ook voor de onderhoudsprocedures en -methoden in de verschillende commerciële ruimten. Een kledingwinkel wordt niet op dezelfde manier schoongemaakt als een kapsalon, banketbakkerij of delicatessenwinkel. Net zoals een showroom, supermarkt of winkelnetwerk andere – en vaak grotere – teams en middelen vereist dan een gewone winkel.

Vertrouw de schoonmaak van uw winkel toe aan Clean Power. Zo bent u zeker dat de prestaties worden uitgevoerd in overeenstemming met de specifieke voorschriften voor uw type winkel (bijvoorbeeld de voorschriften van het FAVV voor voedingswinkels) en dat er voldoende en aangepast schoonmaakpersoneel wordt ingezet voor uw grote winkelruimten.

Uw winkel of showroom is in goede handen

Een dergelijk onderhoud conform de hygiënevoorschriften garandeert niet alleen de veiligheid van uw medewerkers en klanten, maar u kunt er ook op vertrouwen dat er op een respectvolle manier wordt omgegaan met de meubels, accessoires, voorzieningen en muur- en vloerbekleding van uw winkel en met de voorwerpen of producten in uw showroom bijvoorbeeld. We kiezen namelijk voor schoonmaakproducten en -materiaal die specifiek bedoeld zijn voor het type oppervlak dat moet worden gereinigd, om het te beschermen en mooi en ongeschonden te houden.

Een optimale ervaring voor uw klanten en medewerkers

Tevreden klanten zijn een absolute basisvoorwaarde voor een succesvolle onderneming. Met een perfect gepoetste etalage, waar uw producten helemaal tot hun recht komen, goed afgestofte en gereinigde pashokjes in uw kledingwinkel, onberispelijke gangen en schappen in uw supermarkt, brandschone sanitaire voorzieningen die regelmatig worden ontsmet en altijd voorzien zijn van de nodige verbruiksproducten, zult u uw bezoekers gedurende hun hele aankooptraject een aangename ervaring bieden.

En als u een winkelnetwerk hebt, met winkels in verschillende steden en wijken, is de uitbesteding van de schoonmaak van al uw verkooppunten aan één schoonmaakbedrijf de beste manier om uw klanten overal dezelfde kwaliteitservaring te bieden.

Anderzijds verdienen ook u en uw medewerkers een aangename werkomgeving. We nemen dus tevens het onderhoud van uw achterwinkel, opslagplaats, kantoor, koffiekamer, kleedkamer en sanitaire ruimten – inclusief douches – voor het personeel voor onze rekening.

Periodieke schoonmaaktaken

In uw winkel of showroom zorgen onze professionele medewerkers voor de regelmatige schoonmaak van:

  • de etalage: uw etalage is het eerste punt van contact tussen uw klant en uw winkel of showroom, en dus de belangrijkste vorm van reclame voor u. Ze wordt grondig afgestoft en met nat gepoetst;
  • de vloeren: aangezien uw klanten van buiten komen, brengen ze voortdurend stof en vuil via hun schoenzolen mee, vooral in de winter en bij regenweer. Naargelang het type vloerbekleding worden uw vloeren iedere dag gestofzuigd en/of met nat gereinigd. Vooral op plaatsen waar veel mensen komen, zoals supermarkten en showrooms, is een nauwgezette reiniging belangrijk.
  • het meubilair: schappen, rekken, verkoopstandaarden en toonbanken moeten kraaknet zijn. Ze worden dus zorgvuldig afgestoft, schoongemaakt en opgeblonken;
  • het verkoop- en/of IT-materiaal: kassa’s, schermen, computers en dergelijke worden perfect onderhouden, altijd met aangepaste producten en het juiste materiaal;
  • de sanitaire voorzieningen: onze professionals zien toe op de feilloze hygiëne van uw toiletten.

Uw vuilnisbakken worden uiteraard ook geleegd en gereinigd. Frequente contactpunten zoals deurklinken, toonbanken en kaartbetaalsystemen worden niet alleen zorgvuldig gereinigd, maar ook regelmatig ontsmet.

Ontdek onze eenmalige onderhoudsprestaties

U richt uw winkel(s) opnieuw in of u voert werkzaamheden uit in uw kledingzaak, supermarkt of showroom? U wenst bijgevolg een grondige onderhoudsbeurt en/of ontsmetting van uw commerciële ruimte(n)? We bieden ook eenmalige schoonmaakprestaties op maat aan om tegemoet te komen aan uw specifieke verzoek. Surf naar onze pagina over eenmalige prestaties voor meer informatie over ons dienstenaanbod.

Neem contact met ons op

U wenst meer informatie over de manier waarop we het onderhoud van uw winkel, supermarkt, winkelnetwerk of showroom voor onze rekening kunnen nemen? Vul het contactformulier in en laat ons weten waarmee we u kunnen helpen. We nemen gauw weer contact met u op met een oplossing op maat!

Neem contact met ons op

Discover our other services

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Twee schoonmaakprofessionals lachen in een winkel.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor
een schoonmaakservice van uw winkels
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden