Glimlachende vrouw die een bankje in een schoolklaslokaal schoonmaakt.

De schoonmaak van uw school of kinderdagverblijf

Wat de omvang en de aard van uw onderwijsinstelling of kinderdagverblijf ook mag zijn, we zorgen voor de onberispelijke netheid en hygiëne van alle ruimten naargelang uw specifieke behoeften. Zo vergroot u het welzijn en het vertrouwen van de mensen die er vertoeven of hun kinderen aan u toevertrouwen.

Elk type onderwijsinstelling.

Duidelijk en gedetailleerd bestek.

Feilloze en gecontroleerde hygiëne.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Service op maat

Of het nu gaat om een kinderdagverblijf, lagere school, middelbare school, hogeschool, universiteit, vakschool, instelling voor alternerend onderwijs of een andere onderwijsinstelling, we bieden u steevast een schoonmaakoplossing op maat, die gedetailleerd wordt beschreven in een nauwkeurig bestek.

Constante supervisie

De Customer Happiness Manager die u wordt toegewezen, organiseert en controleert nauwgezet de prestaties van ons team van professionals om te garanderen dat de geldende normen en regels op het vlak van hygiëne, milieu en veiligheid strikt worden nageleefd.

Respect voor mens en milieu

Met het oog op de gezondheid van uw onderwijsteam, studenten en kinderen geven we de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen om ook onze planeet te beschermen.

Schoonmaakster die een plank in een kinderdagverblijf schoonmaakt.

Welke soorten instellingen maken we schoon?

Clean Power heeft ruime ervaring met de schoonmaak van kinderdagverblijven, kleuter-, lagere en middelbare scholen, vakscholen, maar ook hogescholen en universiteiten. Ook instellingen voor volwassenenonderwijs, avondonderwijs, alternerend onderwijs, bijscholingen ... doen een beroep op ons.

Wat is er eigen aan de schoonmaak van een school of kinderdagverblijf?

Alle plaatsen waar veel mensen samenkomen, moeten dagelijks worden schoongemaakt. Daarbij moet rekening worden gehouden met de jaarkalender die eigen is aan deze instellingen. Dit om meerdere redenen:

Bij de inplanning van de werktijden in de eerste plaats rekening houden met het welzijn van de kinderen of leerlingen

Aangezien de budgetten vaak erg krap zijn, is het belangrijk de gewoonten van de kinderen, vooral de allerkleinsten, goed te kennen. Zo kunnen we de werktijden bij voorrang toewijzen aan de delicaatste zones: sanitaire voorzieningen, rust-, speel- en eetruimten en klaslokalen.

Met een aangepast onderhoud wordt de ontwikkeling en verspreiding van microben voorkomen en een gezonde omgeving voor kinderen, leerlingen en personeel (kinderverzorgers, leerkrachten, administratieve en educatieve medewerkers, begeleiders, enz.) gegarandeerd.

De schoonmaakprestaties voortdurend aanpassen

De schoonmaakplanning wordt voortdurend aangepast aan de schoolkalender, de weersomstandigheden en gebeurtenissen die eigen zijn aan het school- of studentenleven of aan een kinderdagverblijf.

Voor de ouders, de familieleden van de kinderen en leerlingen en de leerlingen zelf is een school waar netheid een topprioriteit is voor de directie een hele geruststelling. Als verantwoordelijke versterkt u het positieve en kwaliteitsvolle imago van uw kinderdagverblijf of school.

Professionele schoonmaak: wat houdt dat in?

Voor een nauwgezette schoonmaak van uw kinderdagverblijf of school bent u bij Clean Power aan het juiste adres: onze professionele medewerkers slaan geen enkel hoekje over.

De lokalen

In kinderdagverblijven zorgen we ervoor dat alle ruimten waar de kinderen komen (speelruimten, rustruimten, sanitaire voorzieningen ...) grondig worden schoongemaakt, maar ook de ruimten voorbehouden voor het begeleidende personeel.

In scholen zorgt Clean Power voor de schoonmaak van de klas- en studielokalen, leraarskamers, opleidings- en vergaderruimten en kantoren. Is er een eetzaal in uw school? Of een bibliotheek, een sporthal, ateliers, laboratoria of keukens? Uiteraard maken we ook al die ruimten op een aangepaste manier schoon.

We hebben eveneens aandacht voor de gemeenschappelijke ruimten, zoals gangen, sanitaire voorzieningen en trappen, en de schoonmaak van de ramen zodat er zoveel mogelijk daglicht in de lokalen binnenvalt, wat uw verlichtingsbudget ten goede komt …

De inboedel

Tafels, stoelen, banken, borden, kasten, computers, schermen, toetsenborden ... We staan ook in voor het verzorgde onderhoud van al het pedagogische en andere materiaal in uw school. Net zoals we alle voorzieningen in uw kinderdagverblijf zorgvuldig schoonmaken.

Hoe pakken we de schoonmaak van een kinderdagverblijf of school aan?

Voor het onderhoud van uw kinderdagverblijf of school gebruiken we kwaliteitsproducten die hun doeltreffendheid ruimschoots hebben bewezen. We geven ook de voorkeur aan milieuvriendelijke producten die weinig of geen schadelijke stoffen bevatten en zacht zijn voor de huid, ook voor die van onze medewerkers. Onze medewerkers zijn overigens opgeleid om mee zorg te dragen voor de planeet die we nalaten aan toekomstige generaties. Zo willen we als bedrijf volop onze verantwoordelijkheid nemen.

Opgelet

Al onze flacons en bidons zijn van gerecycleerd materiaal.

Onze leveranciers houden zich aan de Europese handvesten op het vlak van ecologie en duurzaamheid en beschikken over de gebruikelijke certificeringen (ECOLABEL, ISO ...).

Hoe een goed schoonmaakbedrijf kiezen?

Een goed schoonmaakbedrijf biedt u zowel een dienstverlening op maat als uitstekende kwaliteit. Bij Clean Power kunt u op dat vlak rekenen op de expertise van een team van echte professionals:

Afgestemd op uw wensen

Bij de schoonmaak van kinderdagverblijven en scholen kunnen de tijdschema’s, de frequentie en het type lokalen van de ene locatie tot de andere verschillen. Daarom bekijken we altijd wat u precies nodig hebt, voordat we een schoonmaakoplossing op maat voorstellen die aangepast is aan de specifieke kenmerken van uw kinderdagverblijf of school. Deze oplossing wordt in detail beschreven in een duidelijk bestek.

Onberispelijke en gecontroleerde hygiëne

We houden ons strikt aan de geldende normen en voorschriften op het vlak van hygiëne, milieu en veiligheid. En we coachen ons personeel zodat u altijd zeker kunt zijn van een perfecte dienstverlening.

Neem contact met ons op

Wenst u meer informatie, of een offerte voor de schoonmaak van uw school of kinderdagverblijf? Of hebt u gewoon een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Handen uitgerust met hygiënische handschoenen die een schoolbank schoonmaken.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor
een schoonmaak van uw school of kinderdagverblijf
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden