Man die de voorruit van een auto schoonmaakt in een autodealer.

Onze diensten voor voertuigen bij dealers

U focust liever enkel op het adviseren van klanten en de verkoop van uw voertuigen? Doe een beroep op onze gespecialiseerde diensten voor autodealers, gaande van de inontvangstneming van uw voertuigen en de schoonmaak vanbinnen en vanbuiten tot onze jockey-, afleverings- en coördinatiediensten.

All-in service.

Volledige en hoogwaardige schoonmaak.

Offerte op maat.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Besteed secundaire taken uit

Opdat u zich op uw kerntaken zou kunnen richten, hebben we een volledig dienstenaanbod voor autodealers ontwikkeld: jockey-, afleverings- en coördinatiediensten, inontvangstneming van de voertuigen, dispatching, voorbereiding en overhandiging van de sleutels.

Een hoogwaardige schoonmaak

We zorgen er ook voor dat de voertuigen in uw showroom er onberispelijk uitzien door ze zowel vanbinnen als vanbuiten schoon te maken met behulp van geavanceerde technieken voor een eersteklas resultaat.

Een gepersonaliseerd antwoord

We nemen altijd uitgebreid de tijd om een perfect beeld te hebben van uw specifieke behoeften, zodat we u een volledige en gedetailleerde offerte op maat kunnen bezorgen.

Respect voor mens en milieu

Met het oog op de gezondheid van uw klanten en personeel geven we de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen om ook onze planeet te beschermen.

Man reinigt een auto in een garage.

Diensten op maat voor autodealers

De autosector evolueert voortdurend en riskeert zich de komende jaren en zelfs decennia nog sneller te ontwikkelen. Meer dan ooit moeten dealers flexibel en beschikbaar zijn om hun adviserende rol ten aanzien van hun klanten naar behoren te kunnen vervullen en om zich te kunnen focussen op hun kerntaak, namelijk de verkoop van voertuigen.

Bij Clean Power begrijpen we perfect wat er op het spel staat. Daarom bieden we al verschillende jaren een aantal gespecialiseerde diensten voor professionals in de autosector aan, gaande van jockey-, afleverings- en coördinatiediensten, de inontvangstneming van al uw soorten voertuigen en de dispatching tot de schoonmaak van de voertuigen vanbinnen en vanbuiten en de overhandiging van de sleutels aan uw klanten.

Schoonmaak bij de autodealers zelf

De auto’s die u in uw showroom(s) tentoonstelt, moeten er uiteraard altijd op hun best uitzien. Aangezien tal van mensen de voertuigen dagelijks aanraken, erin stappen of er zelfs een testrit mee maken, achten we het onze taak om imperfecties die uw merkimago kunnen aantasten, doelgericht te corrigeren.

De buitenkant

Onze teams van experts maken alleen gebruik van milieuvriendelijke producten die geen zuren bevatten, om de carrosserie van uw voertuigen te beschermen en intact te houden. Als dat nodig is, kunnen we u ook aanvullende diensten aanbieden, zoals het opblinken en polijsten van uw tweedehandswagens. Ook het behandelen van de banden behoort tot de opties.

De binnenkant

Het afstoffen en schoonmaken van alle oppervlakken in de cabine en de kofferruimte maakt uiteraard deel uit van de basisprestaties. Maar ook voor het interieur bieden we extra diensten aan, zoals de behandeling van het leder, het wassen van de zetels en banken met autoshampoo en het gebruik van een krachtige ontgeurder.

Geavanceerde wastechnieken

Voor een nauwkeurig en verzorgd resultaat maakt ons team ieder voertuig met de hand schoon. Daarbij passen onze medewerkers twee soorten wastechnieken toe, namelijk de klassieke techniek met water en de techniek met stoom waarbij slechts drie liter water per voertuig wordt verbruikt.

Een echt partnerschap

We werken niet gewoon samen met u, maar beschouwen onze relatie met u als een echt partnerschap, zodat we uw klanten en medewerkers de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Elke relatie is uniek. Het is dan ook van het grootste belang dat we een perfect beeld hebben van uw specifieke behoeften. Alleen zo kunnen we u de optimale oplossing voorstellen. Neem dus gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. We bezorgen u zo spoedig mogelijk een volledige en gedetailleerde offerte op maat.

Contactez-nous

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Man van achteren gezien bij het schoonmaken van de vloer van een autodealer.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op 
voor een concessiedienst
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden