Industriële schoonmaakprofessionals luisteren naar instructies van een manager in een fabriek.

De schoonmaak van uw fabriek

Door de schoonmaak van uw fabriek voor onze rekening te nemen, helpen we de veiligheid van uw personeel, de kwaliteit van uw productie en de continuïteit van uw activiteiten te garanderen.

Bescherming van uw activiteit.

Perfecte kennis van industriële schoonmaak.

Dienstverlening op maat.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Bescherming van veiligheid en kwaliteit

Door uw ruimten efficiënt en nauwgezet te onderhouden, helpen we u om de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van uw personeel te beschermen, maar ook om schade te voorkomen die de kwaliteit en de continuïteit van uw productie zou kunnen aantasten.

Aangepaste onderhoudstechnieken en -oplossing

We hebben een perfecte kennis van de industriële onderhoudstechnieken. Een fabriek schoonmaken is immers iets helemaal anders dan een woning poetsen. Bovendien wordt uw onderhoudsprotocol altijd opgesteld rekening houdend met de bijzonderheden van uw bedrijf en installaties en met uw specifieke eisen.

Respect voor mens en milieu

We engageren ons er niet alleen toe om onze verplichtingen in het kader van de naleving van de geldende normen perfect na te komen, maar geven ook de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen.

Technicus met ademhalingsmasker en beschermende handschoenen voor industriële reiniging.

Hoe draagt de industriële schoonmaak bij aan de veiligheid op het werk?

De industriële schoonmaak en de ontsmetting van de professionele of technische ruimten van ondernemingen en fabrieken is essentieel voor de veiligheid van de medewerkers op hun werkplek, maar ook om de continuïteit van de activiteiten en de kwaliteit van de producten te garanderen.

De veiligheid van mensen en materiaal

Iedereen is het erover eens dat een smerige vloer vol stof of andere schadelijke substanties erg gevaarlijk kan zijn voor de mensen die erop lopen. Alleen een kwalitatief onderhoud van de verschillende oppervlakken kan de veiligheid op het werk waarborgen.

En hetzelfde geldt voor de veiligheid van uw activiteit. Een schone omgeving helpt immers om ongevallen te vermijden en om non-conformiteiten of andere schade met een impact op de kwaliteit van uw producten en de continuïteit van uw productie- en opslagprocessen te voorkomen.

De gezondheid en het welzijn beschermen

Met behulp van de juiste technieken en onderhoudsproducten garandeert een industriële schoonmaak u de noodzakelijke netheid om de verspreiding van bacteriën, virussen en andere ziektekiemen tegen te gaan die onvermijdelijk hun weg vinden naar uw ruimten, waar dagelijks heel wat mensen – en soms ook voertuigen, machines, materiaal en producten – komen en gaan. Op die manier beschermt u de gezondheid van uw medewerkers en klanten. Bovendien werd aangetoond dat werken in schone ruimten aanzienlijk bijdraagt tot het gevoel van welzijn op het werk*.

*Bron: Ipsos – Hygiène et propreté en entreprise : un fondamental du bien-être au travail pour 98 % des salariés

Wat is het schoonmaakprotocol?

Een industriële ruimte wordt niet op dezelfde manier schoongemaakt als de woning van een particulier. De sector waarin u actief bent, de indeling van de ruimten, de geldende veiligheidsmaatregelen, het type oppervlak dat moet worden behandeld, het type schoonmaakproducten en -apparaten dat moet worden gebruikt, de vereiste mate van hygiëne, de regelmaat van de schoonmaak (dagelijks of periodiek), de tijdstippen waarop de schoonmaak kan plaatsvinden ... Met al die aspecten wordt rekening gehouden bij de opstelling van een schoonmaakprotocol op maat van uw onderneming, faciliteiten en productieprocessen.

Zijn er specifieke certificeringen voor ondernemingen gespecialiseerd in industriële schoonmaak?

Een bedrijf als Clean Power dat gespecialiseerd is in industriële schoonmaak, moet een bestek en een werkmethode opmaken die niet alleen aan uw eisen voldoen, maar ook aan de geldende hygiënenormen in uw specifieke branche. Het onderhoud van uw fabriek, onderneming en professionele of technische ruimten wordt dus altijd uitgevoerd door ervaren medewerkers en met behulp van materiaal dat aangepast is aan dit type schoonmaak.

Verder kan een schoonmaakbedrijf verscheidene certificeringen behalen. De belangrijkste is de ISO 14001-certificering inzake het gebruik van milieuvriendelijke producten die wordt uitgevaardigd door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. Clean Power heeft deze certificering behaald.

Surf naar onze pagina over de ISO-normen voor meer informatie over de normen die Clean Power naleeft en vooral de richtlijnen inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen (ISO 26000).

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met ons op om ons te informeren over uw behoeften. De Customer Happiness Manager die u wordt toegewezen, zal ze grondig bekijken en u vervolgens een offerte en een gedetailleerd en nauwkeurig bestek bezorgen.

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Vier personeelsleden volgen de schoonmaakinstructies van de manager.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor
een schoonmaakservice van uw fabriek
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden