Zijaanzicht van een medewerker die kantoorramen schoonmaakt.

Schoonmaak van glaspartijen op maat

De schoonmaak van de glaspartijen, raamkozijnen en zonnepanelen van een bedrijf vereist een specifieke knowhow en opleiding, die enkel een onderneming gespecialiseerd in dergelijk onderhoud u kan bieden.

Prestaties uitgevoerd door experts.

Beveiligde hulpmiddelen en technieken.

Opvolging voor een professionele kwaliteit.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Aangepaste onderhoudstechnieken en -oplossing

Voor uw bedrijfsimago is het essentieel dat de glaspartijen en het raamwerk van uw ruimten er schoon uitzien. En ook zonnepanelen dienen regelmatig te worden gereinigd, zodat ze goed blijven werken. Door de schoonmaak aan professionals toe te vertrouwen, bent u niet alleen zeker dat er kwaliteitsvol werk wordt geleverd, maar ook dat de schoonmaakprestaties op hoogte of op moeilijk toegankelijke plaatsen in alle veiligheid worden uitgevoerd.

Een gepersonaliseerd antwoord

We nemen altijd uitgebreid de tijd om een perfect beeld te hebben van uw specifieke behoeften, zodat we u een volledige en gedetailleerde offerte op maat kunnen bezorgen.

Respect voor mens en milieu

Met het oog op de gezondheid van uw klanten en personeel geven we de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen om ook onze planeet te beschermen.

Arm van een man die een raam wast.

Waarom ramen en zonnepanelen schoonmaken?

Als de ramen en andere glaspartijen van uw gebouw er netjes uitzien, straalt dat een positief bedrijfsimago uit. Bovendien zullen schone ramen meer vertrouwen inboezemen bij uw klanten en prospects. Ook zullen propere ramen meer daglicht naar binnen brengen in uw ruimten. Zo hoeft u minder kunstlicht te gebruiken, en dat heeft dan weer een positief effect op uw elektriciteitsfactuur.

Voor uw zonnepanelen is een goed onderhoud belangrijk om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren en hun levensduur te verlengen.

Wat is de logische volgorde voor een goede schoonmaak van glaspartijen?

Het wassen van ramen gebeurt stapsgewijs. Voor een onberispelijk resultaat voeren professionele glazenwassers hun prestaties in een welbepaalde volgorde uit:

  • Ze stoffen de ramen en kozijnen af en ontvetten ze, ongeacht of het om aluminium of kunststof kozijnen gaat.
  • Ze maken de glaspartijen nat met behulp van een inwasser die ze eerst in het schoonmaakproduct hebben ondergedompeld.
  • Vervolgens vegen ze het eventuele water op de raamomlijsting weg en trekken ze met horizontale bewegingen de ramen droog met behulp van een raamwisser. Daarbij beginnen ze in de rechterbovenhoek en maken ze overlappende stroken om al het vuile water weg te nemen.
  • Voor een perfecte afwerking laten ze ten slotte de glaspartijen glanzen met een speciale doek.

De schoonmaak van ramen en zonnepanelen uitbesteden: wat zijn de voordelen?

Thuis kan men de ramen in principe vrij vlot zelf wassen. De schoonmaak van bedrijfsramen, glazen kantoorwanden, etalages, glazen daken, (plat)dakvensters, lichttunnels, enzovoort vergt echter een specifieke knowhow en opleiding. Dat is vooral nodig om de veiligheid te garanderen bij prestaties op hoogte, zoals de schoonmaak van zonnepanelen, en/of bij het gebruik van grote installaties.

In dat kader kan een onderneming gespecialiseerd in industriële schoonmaak u niet te verwaarlozen garanties bieden.

Vakkundig werk

‘Oefening baart kunst’ zegt men. Dankzij hun ervaring zijn onze medewerkers perfect in staat om de hoger beschreven stappen uit te voeren en op daken te werken voor onder andere de schoonmaak van dakvensters, glazen daken en zonnepanelen. Bovendien scholen ze zich regelmatig bij. Deze vervolgopleidingen hebben vooral betrekking op het correcte gebruik van schoonmaakproducten en -materiaal.

Milieubescherming

Tijdens de opleidingen van haar medewerkers hecht Clean Power veel belang aan milieuvriendelijke werkwijzen om de negatieve impact van de schoonmaaktechnieken en -producten maximaal te beperken. Bovendien geven we altijd de voorkeur aan producten die geen (of weinig) schadelijke stoffen bevatten.

Met welke uitdagingen gaat de industriële schoonmaak van glaspartijen gepaard?

Tijdens de schoonmaak van de ramen van een bedrijf, van een professionele of industriële ruimte of van een winkel moet er vaak op hoogte worden gewerkt. Dat is zeker het geval bij de schoonmaak van zonnepanelen op daken. Om die uitdaging tot een goed einde te brengen, zijn uiteraard de nodige expertise en het juiste materiaal vereist.

Een specifieke uitrusting

Voor het wassen van grote ramen of van glaspartijen op daken beschikt Clean Power over de modernste technieken en diverse hulpmiddelen, zoals hoogwerkers, die geschikt zijn voor de meeste bouwstijlen.

Extra aandacht voor veiligheid

Bij dergelijke prestaties is het absoluut noodzakelijk dat de strengste regels worden nageleefd om de veiligheid van onze medewerkers en klanten te garanderen. Voordat we een bestek opmaken, gaat onze preventieadviseur daarom altijd eerst langs op locaties met mogelijke risico’s.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze diensten voor de schoonmaak van uw ramen, zonnepanelen en andere glaspartijen in uw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier en laat ons weten wat uw wensen precies zijn, vooral omtrent de frequentie van de schoonmaak van uw ramen (dagelijks, wekelijks, maandelijks, driemaandelijks ...). We zullen uw aanvraag zorgvuldig bekijken om u prestaties te kunnen aanbieden die volledig tegemoetkomen aan uw eisen.

Neem contact met ons op!

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Een raam schoonmaken.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor
een schoonmaakservice van uw glaspartijen
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden