Oppervlaktetechnicus maakt de schappen van een apotheek schoon.

De schoonmaak van uw praktijk of apotheek

Uw patiënten eisen al uw aandacht op. Concentreer u ten volle op uw eigen vak door de schoonmaak van uw (tand)artsenpraktijk of apotheek aan Clean Power uit te besteden. Deze onderhoudstaken zijn immers zeer tijdrovend wanneer ze volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd.

Hygiëne en veiligheid gegarandeerd.

Specifiek geselecteerd onderhoudspersoneel.

Steeds een oplossing op maat.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Gezondheidsbescherming

Gezondheidsbescherming is uw vak. En dat maakt het ook ons vak. Onze schoonmaakteams bestaan uit mensen die we speciaal hebben geselecteerd omwille van hun professionalisme en nauwkeurigheid. Bovendien zijn ze specifiek opgeleid in de strikte naleving van de geldende hygiënevoorschriften in uw sector.

Service op maat

U legt de regels vast en de Customer Happiness Manager die u wordt toegewezen, organiseert, superviseert en controleert de prestaties van onze medewerkers die uw praktijk of apotheek schoonmaken op de momenten die u het best passen, en volgens uw behoeften en eisen.

Respect voor mens en milieu

We engageren ons er niet alleen toe om onze verplichtingen in het kader van de naleving van de geldende normen perfect na te komen, maar geven ook de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen.

Professionele reiniging in een tandartspraktijk.

Hygiëne in een praktijk of apotheek: een must voor de veiligheid

Behalve u en uw personeel komen er iedere dag heel veel mensen over de vloer in uw (tand)artsenpraktijk of apotheek. Sommigen kunnen een besmettelijke ziekte hebben en die heel snel overdragen op uw andere patiënten en op uw medewerkers. Een perfecte hygiëne is dan ook een absolute basisvoorwaarde in uw apotheek of praktijk. Alleen een uiterst nauwkeurige schoonmaak volgens de geldende normen in uw sector kan het risico op besmetting aanzienlijk verkleinen en zo de gezondheid van uw medewerkers en patiënten beschermen.

Netheid: een vertrouwensboost

Het vertrouwen van mensen in een persoon of plaats waar ze voor hun gezondheid naartoe gaan, wordt beïnvloed door meerdere factoren. Sommige van die factoren zijn zelfs doorslaggevend. In omgevingen als apotheken en (tand)artsenpraktijken, waar zorgverleners werken, zijn orde, een goede indeling en vooral een onberispelijke netheid een indicatie voor de patiënten dat ze te maken hebben met een apotheek, een (tand)artsenpraktijk en specialisten aan wie ze hun gezondheid met een gerust hart kunnen toevertrouwen.

Een deskundige schoonmaakdienst

De schoonmaak – vooral wanneer die nauwgezet wordt uitgevoerd – is echter een zeer tijdrovende activiteit en kan u afleiden van uw kerntaken die al uw aandacht vereisen. De oplossing? Vertrouw die onderhoudstaken aan ons toe. Zo heeft uw (tand)artsenpraktijk of apotheek een team van professionals tot uw dienst staan die beschikken over de nodige ervaring, bekwaamheden, vaardigheden en hulpmiddelen om uw ruimten elke dag weer net en hygiënisch te houden.

Alles voor uw gemoedsrust

Het onderhoudsteam dat Clean Power naar u toe stuurt, maakt uw praktijk of apotheek tot in de kleinste hoekjes schoon:

  • reinigen en ontsmetten van uw wachtkamer en praktijk (stoelen, kapstok, bijzettafels, onderzoekstafels, bureaus, materiaal ...);
  • afstoffen en schoonmaken van rekken, schappen, verkoopstandaarden en toonbanken in uw apotheek, inclusief ontsmetting van toonbanken;
  • stofzuigen en wassen van de vloerbekleding;
  • schoonmaken en wassen van uitstalramen en andere ramen.

Knowhow, verantwoordelijkheid en duurzaamheid

Ons team bestaat uit mensen die specifiek worden geselecteerd voor hun knowhow en hun professionele en menselijke vaardigheden. Ze krijgen ook een opleiding in het verantwoordelijke en duurzame gebruik van onze uitrustingen en producten. We geven de voorkeur aan ecologische onderhoudsproducten in overeenstemming met de ISO 14001-norm waarvoor we gecertificeerd zijn, en daar zijn we best fier op!

Tot uw dienst, precies zoals u het wilt

Het onderhoud van uw (tand)artsenpraktijk of apotheek vindt plaats wanneer u dat wenst. U bepaalt de werktijden. De Customer Happiness Manager die u wordt toegewezen, zal de verschillende onderhoudsprestaties organiseren en controleren. U kunt steeds terecht bij uw Customer Happiness Manager als u snel ondersteuning nodig hebt of met een specifieke vraag zit. Onze medewerker zal u dan de meest geschikte en efficiënte oplossing voorstellen.

Neem contact met ons op

Wilt u zelf ervaren hoe kwaliteitsvol en gedegen onze prestaties en dienstverlening zijn? Stuur ons dan gerust een aanvraag. U mag van ons een persoonlijk antwoord verwachten, met een nauwkeurige offerte en een gedetailleerd bestek.

U kunt ons natuurlijk ook altijd uw vragen stellen via ons contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Vrouw die schoonmaakt in een professionele farmaceutische ruimte.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor 
een schoonmaak van uw apotheek of praktijk
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden