Medewerker spuit water om de voorruit van een busje schoon te maken.

De schoonmaak van uw voertuigen op de bedrijfsparking

Het is van essentieel belang dat uw bedrijfswagens altijd proper zijn. Daarvoor biedt Clean Power Cars u een uiterst flexibele en kwalitatieve oplossing. We komen namelijk zelf naar u toe om uw wagenpark schoon te maken op uw eigen bedrijfsparking.

Professionele autowasdienst.

Volledige en hoogwaardige schoonmaak.

Tal van extra opties.

Onze Customer Happiness Managers

Maak kennis met de mannen en vrouwen die leiding geven aan onze teams ter plaatse bij de klant, de schoonmaakprestaties organiseren en de kwaliteit van het geleverde werk controleren.

Anaïs Demanet
Customer Happiness Manager
Géraldine Bertrand
Customer Happiness Manager
Merve Karagöz
Customer Happiness Manager

Onze mobiliteit ten dienste van uw mobiliteit

Aangezien uw bedrijfsimago op het spel staat, is het van belang dat uw medewerkers zich in smetteloze auto’s verplaatsen. Om te vermijden dat ze kostbare tijd verliezen in de carwash, komt ons mobiele autowasteam naar uw bedrijfsparking op een moment dat u goed uitkomt.

Uitzonderlijke kwaliteit

Ons voertuig is voorzien van alle nodige producten en benodigdheden voor een zorgvuldige, precieze en volledige schoonmaak van uw voertuigen. Deze reiniging wordt altijd met de hand en uiterst secuur uitgevoerd. Daarnaast bieden we u ook optionele prestaties aan, zowel voor de binnenkant als voor de buitenkant.

Respect voor mens en milieu

Met het oog op de gezondheid van uw medewerkers geven we de voorkeur aan ecologische technieken, producten en uitrustingen om ook onze planeet te beschermen.

Handreiniging van het interieur van een auto.

Het belang van het wassen van uw voertuigen

Bij het beheer van een vloot werkvoertuigen en andere bedrijfswagens komt heel wat kijken. Bestellingen plaatsen, contracten opvolgen, gesprekken inplannen, de tijdige teruggave en vervanging van voertuigen regelen ... Het zijn maar enkele van de vele taken die al uw tijd vergen.

De regelmatige schoonmaak van elk voertuig in uw wagenpark verdient echter ook uw aandacht, aangezien die een impact heeft op het imago van uw bedrijf. Deze voertuigen zijn immers rondrijdende reclameaffiches die uw bedrijfsimago verspreiden in alle streken, steden en straten waar ze rijden. Enkel wanneer uw bedrijfsvoertuigen in perfect schone staat verkeren, zullen ze de kwaliteit van uw producten, diensten en andere prestaties uitstralen.

Bij u op de bedrijfsparking

Maar hoe zorgt u voor die onberispelijke schoonmaak wanneer uw takenpakket al zo uitgebreid is? Kies voor onze oplossing die specifiek werd uitgedacht om tegemoet te komen aan de behoeften van wagenparkbeheerders: Clean Power Cars met een schoonmaakdienst voor voertuigen op de bedrijfsparking zelf.

Waarom op uw eigen parking?

Uw bedrijfsvoertuigen komen en gaan, aangezien ze bedoeld zijn om de beroepsmatige verplaatsingen van uw medewerkers te vergemakkelijken. Welke functie ze ook uitoefenen, ze moeten hun werkuren besteden aan hun job en hebben vaak niet de tijd om met hun wagen naar de carwash te gaan. Maar wanneer ze aanwezig zijn in het bedrijf en hun voertuig dus bij u op de parking staat, is dat een uitgelezen moment om het een schoonmaakbeurt te geven.

Wanneer en hoe gebeurt de schoonmaak?

Ons autowasteam is al even mobiel als uw wagenpark en verplaatst zich in een voertuig met alle nodige producten en hulpmiddelen om onberispelijke schoonmaakprestaties op maandbasis te komen uitvoeren bij u. Voor, tijdens of na de kantooruren, u kiest zelf het moment dat u het beste past.

Wassen, interieurreiniging en nog veel meer

Wanneer onze experts uw wagenpark onder handen nemen, leveren ze geen half werk. De voertuigen worden zowel vanbuiten als vanbinnen gereinigd. Zelfs het ventilatiesysteem wordt schoongemaakt. Voor een nauwkeurig en verzorgd resultaat maakt ons team ieder voertuig met de hand schoon.

Extra opties

We bieden u ook optionele prestaties aan, zowel voor de buitenkant als voor het interieur van de wagens:

  • Buitenkant: we simoniseren en polijsten de carrosserie en behandelen de banden zodat het voertuig weer helemaal blinkt.
  • Binnenkant: we maken de cabine bedekt met stof en/of haren van huisdieren grondig schoon, we behandelen het leder, we wassen de zetels en banken met autoshampoo en gebruiken een krachtige ontgeurder voor een aangenaam en comfortabel interieur.

Voor de veiligheid van uw medewerkers kan ons team ook de bandendruk controleren en de ruitenwisservloeistof aanvullen.

Kwaliteit en verantwoordelijkheid

De schoonmaak van voertuigen op de bedrijfsparking wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers die opgeleid zijn in de kwalitatiefste technieken met respect voor zowel het voertuig als het milieu:

  • We gebruiken zuurvrije producten om de carrosserie van uw voertuigen te beschermen en tegelijk onze verbintenissen op het vlak van milieubescherming na te komen.
  • Ons milieubewustzijn blijkt uit de twee soorten wastechnieken die we toepassen, namelijk de klassieke techniek met water en de techniek met stoom waarbij slechts drie liter water per voertuig wordt verbruikt.

Vraag een offerte aan

U wilt enkel focussen op uw kerntaken en ons de schoonmaak van uw wagenpark toevertrouwen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Zo kunnen we samen uw specifieke behoeften bespreken en een gedetailleerde offerte opmaken die perfect beantwoordt aan uw vraag.

Neem contact met ons op

Ontdek onze andere diensten

iso26000

ISO 26000

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer informatie
iso14001

ISO 14001

Gecertificeerde milieuprestaties.

Meer informatie
Twee professionals maken een auto schoon op een parkeerplaats.

Correct tegemoetkomen aan uw behoeften en eisen, dat is ons doel.

Vul ons contactformulier in, zodat we ons een optimaal beeld kunnen vormen van uw wensen.

Neem contact met ons op
Neem contact met ons op voor een schoonmaakservice
van uw voertuigen op de bedrijfsparking
©2024 Clean Power - BTW BE0455.485.373 - Alle rechten voorbehouden